Ledere

Sommerspillet har en gjeng ledere som er helt unike! Det er en viktig grunn til at Sommerspillet lykkes så godt i å engasjere spillerne.

Lederne på Sommerspillet er vant til å ha overblikk, være handlingsorientert og tenke konsekvenser. De er vant til å lede i intellektuelt og emosjonelt krevende samspill. Det å lede et rollespill er utfordrende på flere nivåer. De som er dyktige til det bygger opp unik kompetanse.

Den kompetansen er veldig synlig i måten barn og voksne samhandler på i Sommerspillet.

Hovedleder Sommerspillet:

 • Tomas9Tomas HV Mørkrid (54 år) mobil 94822038
  – er initiativtager til og prosjektleder for Sommerspillet. Han er forfatter av rollespillet Fabula (Cappelen, 1999), har vært profesjonell spilleder siden 1995, og har arrangert over 3000 rollespill for barn, ungdom og voksne. Han har arbeidet flere år i barnehage og SFO, men er nå fulltids spilleder og forfatter. Han har vært hovedleder for Sommerspillet i årene 2011-15, og  arrangerte Oskenatt i 2012, 2014 og 2015.

Ledere:

 • MichaelMichael B. Esperum (42 år)
  – har 18 års erfaring med rollespill. Han har spilledet både Fabula og andre klassiske rollespill. Han er utdannet lærer, med flere års erfaring fra barneskole og ungdoms-skole. Han har vært skitrener for barn, og aktivitetsleder på flere sommerleire for barn og ungdom. Michael var leder i Sommerspillet 2011 og 2012, og i 2015.
 • VeronicaVeronica Stotch (21 år)
  – har vært del av de ukentlige spillgruppene til hovedleder Tomas i mange år, og har nå tatt skrittet videre og blitt leder selv. Har gått gjennom lederkurs med fokus på ledelse av rollespill, og kjenner rollespillet Fabula ut og inn. Var leder på begge sommerspillene 2014, og i 2015.
 • SverreSverre Sivertsen (21 år)
  – har seks års erfaring med rollespill, både som leder og spiller. Han har lederkurs med fokus på ledelse av rollespill, har vært tropps-fører i speideren, og var leder i Sommerspillet 2014. I tillegg har han to års erfaring med laiv (levende rollespill). Var leder på begge sommerspillene 2014, og i 2015.
 • DinaDina Ramse (30 år)
  – er fra Arendal og bor i Nord Irland. Hun har masse erfaring som spilleder, bred erfaring med forskjellige klassiske og moderne rollespill, og er en ivrig friluftsperson. Dessuten er hun ei kul kvinne med bein i nesa. Vi er heldige som har fått med Dina på laget. Hun var leder for Sommerspillet 2015.

merrap2

RESERVER

 • Veslemøy Mørkrid (35 år)
  – er en garva rollespiller. Hun er skuespiller og regissør, norgesmester i teatersport, og en av initiativtagerne til Det Andre Teateret, ei helt ny teaterscene i Oslo. Veslemøy var leder i Sommerspillet 2011 og 2012, og leder for Oskenatt 2012.
 • Kim Elisabeth Bjørnstad (30 år)
  – erfaren spiller og leder av rollespill. Har vært aktiv i studentsamfunn, i lokal teatergruppe, Natur og Ungdom, og har jobbet aktivt med å hjelpe, veilede og skpe godt ungdomsmiljø på stall med hester.
 • Ulrik Nordbak Nilsen (37 år)
  – har 23 års erfaring med rollespill. Kjenner mange av de klassiske spillene, og er kjent med levende rollespill. Har sanitets kurs 1 og 2. Ett års pedagogikk på universitetet, og militært kurs i ledelse og organisering. Ulrik var leder i Sommerspillet 2011 og 2013.
 • Olav Borge Bondal (34 år)
  – har vært lærer for ungdom med spesielle behov, og har 14 års erfaring som spilleder. Kjenner både Fabula og andre klassiske rollespill, og har god kjennskap til moderne rollespill. Har et register av spillteknikker som vil være en styrke for Sommerspillet.
 • Magnus Hertzberg Ulstein (25 år)
  – er en av de dyktigste spillederne i Trondheims spillforening Hexagon. Er leder for flere lengre rollespill-kampanjer der. Var hoved-spilleder for Hexagon sin klubbsaga i fjor. Har ti års erfaring fra speideren.
 • Elin Larsen (23 år)
  – har tatt helukes spillederkurs, med vekt på moderne teknikker for spilledelse. Leder rollespill, går dramalinje på videregående og har ett år med teater på kulturskolen. Har vært leder for tensingkor, dramaleder og konfirmantleder.
 • Katrine Øverlie Svela (25 år)
  – er en erfaren leder i rollespillet Fabula. Hun har vært speiderleder for 10-16 åringer i 4 år, har jobbet 1 år med rusprosjektet KastMasken for ungdom, har 6 års erfaring med barne- og ungdomsteater, og brukt mye av fritida til levende rollespill, impro og teatersport. Hun er en av arrangørene av den nordiske rollespill-samlingen Knutepunkt 2013. Katrine var leder i Sommerspillet 2012 og 2013.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: